https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Sphero RVR Robot 5-pack

Schrijf de eerste review over dit product

Voorverkoop   

Verzending is op 23/09/2020. Levering is dan de volgende dag!
Excl. BTW: € 1.073,55 Incl. BTW: € 1.299,00

Snel overzicht

De RVR is Sphero's revolutionaire versie van de programmeerbare robot. Hij is direct uit de doos rijdbaar, zit boordevol verschillende sensoren en is gebouwd voor aanpassing. RVR is een mobiel platform voor hackers, makers, docenten en studenten.

Download de Sphero Edu-app om overal met de RVR te rijden of te programmeren. RVR is uitgerust met all-terrain loopvlakken, een krachtige motor en veel koppel zodat je  sneller en verder kunt gaan. Obstakels of oneffen oppervlakken hebben geen invloed op het vermogen van RVR om rechtdoor te rijden. Dankzij een geavanceerd, op vectoren gebaseerd controlesysteem, gaat RVR waar je wilt.

RVR rijden is nog maar het begin. Het extreem hackbare platform van RVR, met een 4-pins UART en een ingebouwde stroombron, stelt je in staat hardware van derden aan te sluiten en uit te voeren, zoals een Raspberry Pi, BBC micro: bit, Arduino of Sphero's eigen littleBits. Bouw wat je wilt en neem het dan mee naar waar je maar wilt.


In deze doos: • 5 RVR robot

 • 5 rolkooien

 • 5 expansion mounting plates

 • 5 USB-A naar USB-C oplaadkabels

 • 5 expansion port kabels

De RVR is Sphero's revolutionaire mobiele robot die je kunt programmeren, oneindig kunt uitbreiden, kunt hacken (ja echt!), waar je op kunt bouwen en die je overal mee naartoe kunt nemen! Breid de mogelijkheden nog verder uit door er hardware aan te koppelen van derde partijen zoals Raspberry Pi, Arduino en BBC micro:bit.

De RVR groeit met je mee
Voor beginners: RVR is leuk om te besturen en eenvoudig te programmeren met de Sphero Edu App. Begin met 'Draw & Drive' en stap over naar 'Scratch Blocks' programmeren voor meer uitdaging. Ben je eenmaal zover? Integreer dan de sensoren van de RVR in je programmeer project voor een complete ervaring!
Voor professionals: Programmeer de mobiele robot met JavaScript in de Edu App of koppel hardware van derde partijen aan de RVR zoals Raspberry Pi, Arduino en BBC micro:bit. De kans is groot dat als jij het kunt hacken, de RVR het kan doen. Durf jij de uitdaging aan?

Over RVR
De RVR heeft rupsachtige banden, een krachtige motor en een nauwkeurig, professioneel controlesysteem dat niet wordt afgeschrikt door obstakels en ongelijke oppervlakken. Hierdoor kun je de RVR overal mee naartoe nemen! Daarnaast vindt je allerlei on-board sensors op de RVR zoals een kleursensor, licht sensor, IR, magnetometer, accelerometer en gyroscoop. Maak bijvoorbeeld een doolhof van allerlei kleuren waar je de RVR doorheen kunt navigeren.

Wat zit er in de doos?

 • De RVR robot;
 • Verwijderbare cover plaat en ontwikkelaarsplaat met quick-release knop;
 • Verwijderbare, beschermende rol kooi;
 • Verwijderbare en oplaadbare batterij;
 • Universele, 4-pin UART expansie poort voor aansluiten van third party hardware (zoals Raspberry Pi, Arduino, micro:bit);
 • 5V 2.1A USB-A onboard connectivity om je projecten van stroom te voorzien gebruikmakend van de batterij van de RVR;
 • Compatible en programmeerbaar met de (gratis te downloaden) Sphero Edu App.
Algemeen
MerkSphero
EAN codeNee
Afmetingen (lxbxh)433 L x 178 W x 477 H mm
VerpakkingDoos
LeeftijdNee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.