https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Grote Bosatlas

Je begrijpt de wereld beter met de Bosatlas. Bosatlassen bevatten een schat aan achtergrondinformatie bij de actualiteit van vandaag. De Basis Bosatlas is gericht op het vmbo en de onderbouw, De Grote Bosatlas is al 135 jaar hét standaardwerk binnen het aardrijkskundeonderwijs. Bosatlas Online geeft de mogelijkheid om interactieve kaarten te projecteren op het digitale schoolbord.

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. De Bosatlas van de Duurzaamheid

  De Bosatlas van de Duurzaamheid

  Excl. BTW: € 27,48 Incl. BTW: € 29,95

  De atlas laat zien welke effecten de toenemende invloed van de mens op de aarde  heeft, bijvoorbeeld in de vorm van klimaatverandering, het opraken van grondstoffen, verlies aan biodiversiteit en tekort aan zoet water. De atlas geeft ook inzicht in de afspraken die er in internationaal verband zijn gemaakt om deze ontwikkelingen een halt toe te roepen, zoals het Klimaatakkoord van Parijs. Maar de nadruk ligt toch vooral op een vlootschouw van concrete maatregelen die burgers, overheden en bedrijven kunnen nemen om hun voetafdruk te verkleinen. 

  Welke beslissingen mensen nemen, blijkt nogal eens af te hangen van hun kijk op de wereld. Wie zich veel zorgen maakt over de toekomst, is waarschijnlijk bereid zijn levensstijl te versoberen, bijvoorbeeld door te ‘consuminderen’. Wie een groot vertrouwen heeft in de toekomst, staat vaker positief tegenover technologische oplossingen, zoals CO2-opslag en kernenergie. De Bosatlas van de duurzaamheid neemt hierin geen stelling, maar levert belangrijke feiten en cijfers.

  De Bosatlas van de duurzaamheid geeft u een actueel overzicht, aantrekkelijk vormgegeven in talloze kaarten, diagrammen en infographics.

  Meer info
 2. De Bosatlas van het Cultureel Erfgoed

  De Bosatlas van het Cultureel Erfgoed

  Van € 119,95

  Voor Excl. BTW: € 96,33 Incl. BTW: € 105,00

  Een monumentaal overzichtswerk: het erfgoed van Nederland in meer dan 1000 kaarten en afbeeldingen.

  Een indrukwekkend overzichtswerk waarin niet alleen monumenten, maar ook landschappen, feesten en gebruiken de revue passeren. Van kastelen, musea en kerken tot voetbalclubs, popmuziek en straatnamen. Alles wat herinnert aan een ver of meer recent verleden wordt in deze atlas in kaart gebracht. De vele honderden onderwerpen zijn weergegeven in informatieve kaarten, verrassende infographics en prachtige foto's.

  Meer info
 3. De Bosatlas van het Nederlandse Voetbal

  De Bosatlas van het Nederlandse Voetbal

  Excl. BTW: € 24,75 Incl. BTW: € 29,95

  De Bosatlas van het Nederlandse Voetbal neemt je mee op reis langs de velden in kaart én beeld.

  Lees hier het artikel in Lees Magazine
  Er is geen sport in Nederland die zo dicht bij de Nederlander staat. Bijna 94 procent woont hooguit drie kilometer van een voetbalveld. En naast de voetbalvelden zijn er de straatnamen, de sportpagina’s in de kranten en is ‘ons’ voetbal bekend in het buitenland. De Bosatlas van het Nederlandse voetbal brengt deze volkssport breed in kaart. Met thema’s als de amateurs en de profs, voetbal en de maatschappij, en de rol van de commercie. De Bosatlas van het Nederlandse voetbal is tot stand gekomen in samenwerking met de Eredivisie CV, Coöperatie Eerste Divisie en de KNVB.

  Bekijk en lees over de duizenden clubs, de stadions en de complete infrastructuur van het voetbal. Er is aandacht voor prof- en amateurvoetbal, (kunst)grasvelden, de prestaties over de landsgrenzen, clubculturen en de media. Ook is te zien dat het Nederlandse voetbal in WO I met bijna 200 nieuwe clubs uitgroeit tot een heuse volkssport. De atlas belicht verder onlosmakelijk met het voetbal verbonden onderwerpen als salarissen, transfers, de talloze fans, veiligheid en maatschappelijke betrokkenheid.

  Meer info
 4. De Bosatlas van Nederland Junior

  De Bosatlas van Nederland Junior

  Excl. BTW: € 27,48 Incl. BTW: € 29,95

  Vlak voor de boekenweek verschijnt en nieuwe complete Bosatlas over Nederland, speciaal voor kinderen. Met een tour langs alle provincies en via allerlei thema's, van bodemschatten tot vrije tijd, maken kinderen een spannende ontdekkingsreis door eigen land.

  Unieke combinatie van foto's, teksten en kaarten

  De nieuwe Bosatlas van Nederland Junior is de eerste en enige kinderatlas die zich enkel en alleen richt op Nederland. De atlas sluit volledig aan bij de beleveniswereld van kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Herkenbare kaarten met de duidelijke Bosatlasstijl en talloze foto's leiden de nieuwsgierige kinderogen langs talloze boeiende plekken in Nederland. Kleurige kijkplaten laten kinderen op speelse wijze met tal van onderwerpen kennismaken.

  De Bosatlas van Nederland Junior is leverbaar vanaf begin oktober.

   

   

  Meer info
 5. De Grote Bosatlas 55e Editie

  De Grote Bosatlas 55e Editie

  Excl. BTW: € 64,17 Incl. BTW: € 69,95

  De meest spannende editie van De Grote Bosatlas ooit: de gloednieuwe 55e editie. De vertrouwde Grote Bosatlas is volledig aangepast op het nieuwe examenprogramma havo en vwo. Meer dan duizend kaarten geheel geactualiseerd.

  • Volledig aangepast op het nieuwe examenprogramma HAVO en VWO
  • Meer dan duizend kaarten geheel geactualiseerd.
  • Uitgebreid met talloze nieuwe kaarten, over o.a. Zuid-Amerika, stedelijke gebieden in Brazilië en het Amazonegebied.
  • Nieuw: landschapskaarten per continent met foto's.
  • Speciale aandacht voor ruimte voor rivieren, natuurgeweld en actuele onderwerpen in Afrika.

  Het is de eerste schoolatlas die volledig digitaal verschijnt: praktisch, en een krachtig hulpmiddels bij het leren van atlas- en kaartvaardigheden en het verrijken van de les!
  Meer info
 6. De Grote Bosatlas 55e Editie met Casio FX-82EX

  De Grote Bosatlas 55e Editie met Casio FX-82EX

  Excl. BTW: € 71,03 Incl. BTW: € 85,95

  Nu als bundel verkrijgbaar met de CASIO FX-82EX

  Meer info
 7. De Grote Bosatlas 55e Editie met Casio FX-82MS

  De Grote Bosatlas 55e Editie met Casio FX-82MS

  Excl. BTW: € 65,21 Incl. BTW: € 78,90

  Nu als bundel verkrijgbaar met de CASIO FX-82MS

  Meer info
 8. De Grote Bosatlas 55e Editie met TI-30XB

  De Grote Bosatlas 55e Editie met TI-30XB

  Excl. BTW: € 74,30 Incl. BTW: € 89,90

  Nu als bundel verkrijgbaar met de Texas Instruments TI-30XB

  Meer info
 9. De Grote Bosatlas 55e Editie met TI-30XS

  De Grote Bosatlas 55e Editie met TI-30XS

  Excl. BTW: € 74,30 Incl. BTW: € 89,90

  Nu als bundel verkrijgbaar met de Texas Instruments TI-30XS

  Meer info

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren