https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

HP Prime Grafische Rekenmachine G2

Waardering
10 review(s)

In voorraad   

Verzending is op 06/12/2021. Levering is dan de volgende dag!
Excl. BTW: € 114,88 Incl. BTW: € 139,00
  • HP Prime Grafische Rekenmachine G2 HP Prime Grafische Rekenmachine G2

Klantenreviews

10 artikel(en)

per pagina
Hi-tech calculator! Review by Marina
Waardering
Ik was verbaasd hoe makkelijk je met deze grafische rekenmachine kan werken. Ik heb pas sinds dit jaar de rekenmachine nodig gehad dus het was een nieuwe ervaring. Ook de handleiding is super handig, echt een pluspunt. De etui die je er ook bij kunt krijgen is erg fijn. Echt een topper! Superleuk om mee te werken en alle opties te bekijken. :) (Geplaatst op 02-09-2016)
Uitstekende rekenmachine! Review by Marleen van Eeten
Waardering
Wij hebben de HP Prime na bestelling snel ontvangen. Hij werkt uitstekend en alle knopjes werken. Deze rekenmachine heeft veel meer opties dan mijn vorige. (Geplaatst op 28-08-2016)
Service en kwaliteit bij de Rekenwinkel, top!! Review by van der Beek
Waardering
Voor school hebben we een 2e maal een rekenmachine besteld bij de Rekenwinkel. We hadden daar een vraag over en dit werd wederom super afgehandeld. Snelheid, kwaliteit en vooral service staan voorop bij de Rekenwinkel. Kortom: top geregeld bij de Rekenwinkel!! (Geplaatst op 20-08-2016)
Een geweldige grafische rekenmachine Review by Senne
Waardering
Deze rekenmachine is super fijn om mee te werken.
Hij kan super veel! De rekenmachine is ook snel en is fijn om mee te nemen.
Het informatie boekje is heel duidelijk. Alles is stap voor stap uitgelegd waardoor
het werken met de rekenmachine heel makkelijk is.
Het is de beste grafische rekenmachine die ik heb gehad!
(Geplaatst op 17-08-2016)
Een geweldige rekenmachine! Review by Senne porte
Waardering
Met de HP Prime kun je ontzettend fijn werken. Je kunt er super veel mee.
Het is een fijne rekenmachine om bij je te hebben. Ook als je het als een normale
rekenmachine wil gebruiken is hij ontzettend handig!
De uitleg over de rekenmachine is heel gied beschreven. He kunt het heel goed volgen.
Alles is stap voor stap uitgelegd.
Dese rekenmachine is een aanrader voor gebruik!
(17-8-16) (Geplaatst op 17-08-2016)
De beste grafische rekenmachine Review by Jesper Gorter
Waardering
Dit hoogwaardige kwaliteitsproduct van HP heeft alles in zich voor de veeleisende gebruiker, uitstekende geheugenfunctie. Makkelijk in het gebruik zeer geschikt voor meervoudige zware berekeningen heldere handleiding. (Geplaatst op 30-07-2016)
hp prime Review by peter van avesaath
Zeer goed. Via email een aantal vragen gesteld en kreeg zeer snel antwoord.
Levering was correct en producten zijn netjes afgeleverd. (Geplaatst op 07-10-2015)
Mooie uitgebreide rekenmachine Review by Daan Boonen
Mooie functionele grafische rekenmachine met veel toepassingen. Nodig voor school maar kan er hopelijke de komende jaren mee vooruit. Accu gaat lang mee.
Werkt op combinatie met toetsen en touch screen. (Geplaatst op 27-09-2015)
Juweel Review by Bram Le Febre
De HP Prime is een hele fijne handzame grafische Rekenmachine waar ik de komende jaren en zelfs straks bij het studeren heel goed kan gebruiken. Bij een volledig opgeladen accu werkt het apparaat heel lang en biedt eigenlijk alles wat je je maar kan wensen.
De weergave op het display is helder en duidelijk afleesbaar. (Geplaatst op 23-09-2015)
geweldig ding Review by Kelvin Peulen
Waardering
Het is een leuk apparaat waar je (ook al is het een rekenmachine) veel plezier aan kunt hebben.
Je kunt er heel veel mee en je ontdekt altijd wel iets nieuws erop. (Geplaatst op 08-09-2015)

10 artikel(en)

per pagina

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: HP Prime Grafische Rekenmachine G2

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Waardering