https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Osmo

Osmo

OSMO is een 'award-winning' spelsysteem die een geheel nieuwe interactie met de iPad biedt door de combinatie van fysiek spel en tablet gameplay. Osmo brengt fysieke spelletjes naar de tablet en stimuleert spelenderwijs creatief denken en sociale interactie. Alle spellen kunnen na aanschaf van de basis set worden gedownload in de Apple® App Store. Overleg met elkaar over de betekenis van woorden. Daag je vader of moeder uit en laat ze zweten. Osmo brengt kinderen en hun vriendjes, vriendinnetjes en families dichter bij elkaar. Plezier is met Osmo gegarandeerd een feit. Nog nooit was spelletjes spelen zo leuk!voorbereiden. Osmo Coding is bedacht door een team van het Tidal Lab dat verbonden is aan de Northwestern University in de USA. Dit team bestaat uit wetenschappers die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken, bedenken en ontwerpen van innovatieve en educatieve leermiddelen die gebaseerd zijn op hedendaagse technologie.

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Osmo Brilliant Kit

  Osmo Brilliant Kit

  Excl. BTW: € 74,34 Incl. BTW: € 89,95

  De Osmo Brilliant Kit bestaat uit 4 hands-on spellen inclusief de Osmo iPad Base om direct te kunnen spelen met jouw iPad. Spelletjes spelen op het scherm, maar ook daar buiten Tangram, Numbers, Masterpiece en Newton - vier slimme games die je iPad transformeren tot een praktisch leermiddel.

  Meer info
 2. Osmo Coding - Make Music and Jam 2017

  Osmo Coding - Make Music and Jam 2017

  Excl. BTW: € 57,81 Incl. BTW: € 69,95

  Osmo Coding Jam is een uitbreidingsspel voor het OSMO kit spelsystemen welke te vinden is in de OSMO Genius Kit, Starter Kit, Words Kit of Brain fitness kit. Over Coding Jam Klik een aantal programmeer commando's aan elkaar om je eigen explosieve beats te creëren. Coding Jam is de coolste manier om
  Meer info
 3. Osmo Creative Kit

  Osmo Creative Kit

  Excl. BTW: € 66,07 Incl. BTW: € 79,95

  Osmo is een magisch, bekroond spelsysteem dat creativiteit en probleemoplossende vaardigheden bij kinderen meehelpt te stimuleren door middel van hands-on spelletjes spelen. Met de Creative Kit spelen kinderen met een geanimeerd vriendje genaamd Monster. Hij brengt al hun tekeningen tot leven. Word ook een artiest met een verbazingwekkende teken tool (Masterpiece), leid de vallende balletjes door een zelfgemaakt doolhof (Newton). Osmo geeft kinderen een set creatieve tools en cutting edge technologie in handen waarmee probleemoplossende vaardigheden worden gestimuleerd. 

  Meer info
 4. Osmo Detective Agency

  Osmo Detective Agency

  Excl. BTW: € 41,28 Incl. BTW: € 49,95

  Wees een detective en los allerlei mysteries op over de hele wereld! 


  Bezoek 6 bekende steden zoals Parijs en New York, leer topografie en gebruik al je kennis om de aanwijzingen te verzamelen. Zoek deze vervolgens met je vergrootglas op de verschillende kaarten en leer over verschillende steden en culturen. Hierbij moet je goed kijken en opletten, er is altijd wel iets mysterieus en verrassends gaande! Verbind vervolgens alle aanwijzingen om de zaken op te lossen en mensen te helpen met jouw eigen Detective Bureau.

  Meer info
 5. Osmo Genius Kit 2017

  Osmo Genius Kit 2017

  Excl. BTW: € 99,13 Incl. BTW: € 119,95

  Verander je tafel in een interactief speelveld met je iPad als educatieve tool. De Osmo is een innovatieve uitvinding die je helpt bij het leren van Engelse woordjes, het leggen van tangram stukjes en het maken van tekeningen op speelse wijze die het speelveld letterlijk beïnvloeden. En dat allemaal op zo’n intuïtieve wijze uitgelegd dat het niet alleen voor de kinderen ontzettend leuk is om te leren en te spelen, maar ook voor de ouders.

  Osmo Genius Kit is een uitgebreidere versie van de Starter Kit en bevat nu ook de nieuwste game Numbers. Met de volledige kit leren kinderen zelf wetenschap, wiskunde, kunst en meer ontdekken. Deze nieuwe versie van Osmo is compatibel met de iPad en voorzien van vijf ontzettend leuke en leerzame games: Numbers, Tangram, Newton, Words en Masterpiece.

  Numbers

  Kinderen ordenen fysieke kaartjes met stippen en cijfers om getallen samen te stellen en niveaus af te ronden. Optellen doen ze door kaartjes toe te voegen, aftrekken door kaartjes weg te halen en vermenigvuldigen door kaartjes te combineren. Experimenteren wordt zo snel en intuïtief.

  Tangram

  ‘Tangram’ leert je om met de juiste puzzelstukjes de getoonde afbeelding compleet te maken. De app herkent de tangram stukjes en geeft direct aan wanneer er één goed geplaatst is. Speel met vriendjes of daag jezelf uit met steeds moeilijkere levels.

  Newton

  Gebruik je creativiteit om de levels van de app ‘Newton’ op inventieve wijze door te komen. Gebruik alledaagse objecten of teken lijnen en figuren op papier om de vallende ballen naar de aangegeven punten te begeleiden.

  Words

  Met het spel ‘Words’ leer op je speelse wijze Engelse woordjes spellen aan de hand van afbeeldingen. De camera ziet de stukjes en laat ze op je iPad zien. Leg de letters het snelste op tafel neer en versla je vriendjes of familie.

  Masterpiece

  Kies een foto uit je album, een voorgeselecteerde bibliotheek of zoek een plaatje op het internet met de integreerde zoekfunctionaliteit. ‘Masterpiece’ zet elke afbeelding om in lijnen die gemakkelijk op papier te volgen zijn. Pak je stift, pen of potlood en teken elke afbeelding na tot in perfectie.

  Meer info
 6. Osmo Hot Wheels MindRacers Kit

  Osmo Hot Wheels MindRacers Kit

  Excl. BTW: € 74,34 Incl. BTW: € 89,95

  Ben jij klaar voor super snelle actie? Kies jouw favoriete real-live Hotwheels® race auto, zet hem op de start grid en…. Zoeffff! - Je raceauto verdwijnt op volle snelheid in het beeldscherm en komt terecht in een super vette virtuele wereld. Een strijd van raceauto's, reflexen en strategie barst

  Meer info
 7. Osmo iPad Base

  Osmo iPad Base

  Excl. BTW: € 33,02 Incl. BTW: € 39,95

  Stap ook in het universum dat OSMO heet. Zet je iPad in de OSMO standaard en schuif het meegeleverde spiegeltje over de frontcamera en je bent klaar om je eerste OSMO game te spelen. Werkt met: iPad 2, iPad (3e Generatie), iPad (4e Generatie), iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPad

  Meer info
 8. Osmo iPhone Base

  Osmo iPhone Base

  Excl. BTW: € 24,75 Incl. BTW: € 29,95

  Stap ook in het universum dat OSMO heet!

  Zet je iPhone in de OSMO standaard en schuif het meegeleverde spiegeltje over de frontcamera en je bent klaar om je eerste OSMO game te spelen. Werkt met: iPhone 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8 en 8 Plus.

  Meer info
 9. Osmo koop je bij De Rekenwinkel

  Osmo Little Genius Starter Kit

  Excl. BTW: € 78,47 Incl. BTW: € 94,95

  Vier verschillende spellen om te leren en te spelen - betrek kleuters bij kernvakken en levenslange vaardigheden. Ze kunnen pre-leesvaardigheden leren in ABC's, probleemoplossende vaardigheden in verhalen, sociale en emotionele vaardigheden in Squiggle Magic en creativiteit opwekken met Costume Party.

  In de doos:

  • Osmo nieuwe basis voor iPad
  • 38 siliconen sticks & ringen (BPA-vrij, duurzaam, vaatwasmachinebestendig silicone)
  • 19 kostuumstukken
  • Siliconen speelmat
  • Stapelbare opslagdoosjes
  • 4 game-apps: ABC's, Squiggle Magic, Costume Party en Stories

  Wat gaan kinderen leren?

  • Letterherkenning, vocabulaire, constructie en foniek
  • Creativiteit en pre-tekenvaardigheden
  • Cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden
  • Ruimtelijk redeneren, creativiteit en fijne motoriek
  • Kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden

  Let op: levering zal eind september zijn, hou hier rekening mee bij bestellen!

  Meer info
 10. Osmo Numbers

  Osmo Numbers

  Excl. BTW: € 33,02 Incl. BTW: € 39,95

  Met het spel Numbers voor Osmo leren kinderen op een creatieve en leuke manier wiskunde op de iPad. Het spel is zo ontwikkeld dat kinderen niet binnen een bepaalde tijd hoeven te presteren en ook niet bang hoeven te zijn dat ze een verkeerd antwoord geven. Osmo geeft levensechte feedback en laat kinderen leren door te experimenteren in een stressvrije omgeving. 

  Numbers

  Kinderen ordenen fysieke kaartjes met stippen en cijfers om getallen samen te stellen en niveaus af te ronden. Optellen doen ze door kaartjes toe te voegen, aftrekken door kaartjes weg te halen en vermenigvuldigen door kaartjes te combineren. Experimenteren wordt zo snel en intuïtief.

  Een onderwaterwereld vol plezier

  Numbers bevat een adembenemende onderwaterwereld. Kinderen kunnen wel meer dan 90 vissen ontdekken en verzamelen tijdens het spelen. Zo is er een regenboogvis, aardbeienvis en zelfs een Frankensteinvis!

  Spelenderwijs leren

  Het interactieve Numbers is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en laat hen op talloze manieren in hun eentje, met vriendjes of familie al spelenderwijs leren.

  Let op: Om te kunnen spelen met Numbers is de Osmo Play Starter Kit verplicht.

  Over Osmo

  Spelen, leren en sociale interactie vormen de basis van waaruit de Osmo ontworpen is. Jonge ouders van de Stanford universiteit en Google hebben hun passie, ambitie en innovatieve ideeën gecombineerd om een product te ontwerpen, die kinderen samen met nieuwe technologie, een positieve leer- en speelervaring biedt.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren