https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

littleBits

littleBits is een platform met elektronische modules die verbonden worden met kleine magneetjes. Elke module heeft een specifieke functie (licht, geluid, sensoren, knoppen, drempelwaarden, pulsen, motoren, etc). De verschillende modules klik je eenvoudig aan elkaar zonder te hoeven solderen. Door gebruik gebruik te maken van hobby artikelen of andere dingen die je in huis kunt vinden kun je coole uitvindingen maken. littleBits is leuk en enorm leerzaam, voor jong en oud.

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sphero littlebits Code Kit Classroom Bundle

  Sphero littlebits Code Kit Classroom Bundle

  Excl. BTW: € 2.643,80 Incl. BTW: € 3.199,00

  Deze leuke en creatieve intro voor coderingsbundel is ontworpen om groepen van 20-30 leerlingen vertrouwd te maken met bouwen en programmeren met littleBits! De Code Kit Classroom-bundel maakt het gemakkelijk om activiteiten op het gebied van wetenschap, technologie, techniek, kunst, wiskunde en informatica op een boeiende manier te integreren in uw curriculum.. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Volledig modulair systeem inclusief 160 bits en 300 accessoires voor eindeloze creatieve probleemoplossing en het bouwen van uitvindingen
  • GRATIS Code Kit-app met Block-code slepen en neerzetten en een Javascript-weergave om littleBits-circuits tot leven te brengen via de Code Kit-app.
  • Instructievideo's en handleidingen om fundamentele programmeerconcepten te leren: inputs en outputs, lussen, logica, variabelen en functies door middel van coderingsspellen.
  • Geef leerlingen de kans om hun fantasie de vrije loop te laten door hun uitvindingen aan te passen met handwerk en huishoudelijke artikelen (Opmerking: knutselmateriaal niet inbegrepen in kit).
  • Pro-tip: duik dieper in programmeerconcepten met ons Code Kit-uitbreidingspakket: informatica en Code Kit-uitbreidingspakket: technologie. Elk uitbreidingspakket bevat nieuwe Bits, accessoires en 12+ uur aan nieuwe lessen en activiteiten!
  Meer info
 2. Sphero littlebits Code Set

  Sphero littlebits Code Set

  Excl. BTW: € 272,69 Incl. BTW: € 329,95

  Betrek leerlingen bij computationeel denken door hen te leren hun eigen games en fysieke uitvindingen in Google Blockly te coderen met een Javascript-tekstweergave! Deze kit bevat meer dan 100 activiteiten en 10 lessen via littleBits Classroom en de Code Kit-app.

  •      16 bits en 25 accessoires
  •      GRATIS Code Kit App
  •      Betrek 1-3 leerlingen per kit
  Meer info
 3. Sphero littlebits Educator Starter Pack

  Sphero littlebits Educator Starter Pack

  Excl. BTW: € 66,07 Incl. BTW: € 79,95

  De Sphero littleBits Educator Starter Kit is een open-and-go inleidende circuitkit ontworpen voor K-12-docenten die op zoek zijn naar een flexibele, maar krachtige STEAM-oplossing. Ons doel is om u de tools en ondersteuning te geven die u nodig hebt om studenten in staat te stellen creatieve problemen te creëren, te experimenteren en te worden door middel van hands-on leren en projectgebaseerde lessen.

  •      Gebruik deze circuitkit om de buy-in met vertrouwen te beveiligen voor uw hele klas-, school- of districtimplementatie
  •      Krijg professionele ontwikkeling van littleBits Classroom en krijg toegang tot curriculumgidsen, bronnen en meer
  •      Betrek 1-2 studenten per kit en zet de ideeën van studenten om in realiteit met 5 bits en 12 accessoires


  Leer elektronica met Sphero littleBits! Aanbevolen voor kinderen vanaf 8 jaar.

  Meer info
 4. Sphero littlebits micro:bit adapter

  Sphero littlebits micro:bit adapter

  Excl. BTW: € 20,62 Incl. BTW: € 24,95

  De littleBits micro:bit adapter zorgt voor een nieuwe ervaring en maakt uitgebreidere uitvindingen op een minder intimiderende manier mogelijk door de micro:bit en littleBits met elkaar te verbinden. Het is een nieuwe manier om codering aan je littleBits toe te voegen met behulp van platforms zoals de gratis Microsoft MakeCode of Python-editor en verbetert je leren met micro: bit. Het werkt door de signalen van de littleBits invoer- en uitvoerbitsnaps te verbinden met pinnen op de micro:bit-randconnectoren. Er zijn geen speciale coderingsbibliotheken nodig.

  Meer info
 5. Sphero littlebits Pro Library

  Sphero littlebits Pro Library

  Excl. BTW: € 4.503,31 Incl. BTW: € 5.449,00

  Onze gigantische Pro Library wapent uw klaslokaal of makerspace met alle Bits die u nodig hebt om creativiteit, ontwerpdenken, praktijkgericht leren en technische experimenten te ontketenen. Met 316 bits om 32 leerlingen aan het werk te houden. Ideaal voor school, makerspace of bibliotheek!

  De hele lijst met bits vindt u hier. De Pro Library wordt geleverd inclusief achterwand en opbergbakjes.

  Meer info
 6. Sphero littlebits STEAM Class Pack

  Sphero littlebits STEAM Class Pack

  Excl. BTW: € 2.643,80 Incl. BTW: € 3.199,00

  De STEAM Student Set Classroom-bundel bevat alles wat u nodig hebt om 20-30 leerlingen bij alle technologische vaardigheidsniveaus te betrekken door middel van open hands-on creatieve probleemoplossing. Ontwikkeld met docenten, maakt de STEAM Student Set het technische ontwerpproces leuk en iteratief voor leerlingen door alles te geven wat u nodig hebt om gemakkelijk meer dan 20 uur aan curriculum te implementeren. Deze bundel bevat 10 STEAM-studentensets voor maximaal 20-30 leerlingen en is geschikt vanaf groep 6 van de basisschool.

  Hoogtepunten zijn onder meer:

  • 190 Bits, 400 accessoires en een overvloed aan nuttige hulpmiddelen voor docenten, zoals de docentenhandleiding, een gids voor studentenuitvinding en aanpasbare hand-outs.
  • Meer dan 20 uur aan lesmateriaal met uitgewerkte lesplannen en leerdoelen
  • Real-world problemen door techniek, natuurkunde, kunst en ontwerpdenken toe te passen in begeleide activiteiten en vervolgens uitdagingen te openen
  • Uitvindingslogboeken en reflectie-instructies maken introspectie en zelfexpressiemogelijkheden mogelijk, waardoor zowel leerlingen als docenten patronen en voortgang kunnen volgen
  • Geef leerlingen de kans om hun fantasie de vrije loop te laten door hun uitvindingen aan te passen met handwerk en huishoudelijke artikelen (Opmerking: knutselmateriaal niet inbegrepen in kit)
  • Pro-tip: duik dieper in wetenschappelijke en wiskundige concepten met onze Science and Math Expansion Pack Classroom Bundles. Elk uitbreidingspakket bevat nieuwe bits, accessoires en meer dan 12 uur aan lessen en activiteiten
  Meer info
 7. Sphero littlebits STEAM Kit

  Sphero littlebits STEAM Kit

  Excl. BTW: € 272,69 Incl. BTW: € 329,95

  Maak kennis met de complete STEAM-toolbox om leerlingen alle technologische vaardigheden bij te brengen door middel van hands-on creatieve probleemoplossing.

  Betrek leerlingen bij computationeel denken door hen te leren hun eigen games en fysieke uitvindingen in Google Blockly te coderen met een Javascript-tekstweergave! Deze kit bevat meer dan 100 activiteiten en 10 lessen via littleBits Classroom en de Code Kit-app.

  •     16 bits en 25 accessoires
  •     GRATIS Code Kit App
  •     Betrek 1-3 studenten per kit


  De STEAM Student Set het technische ontwerpproces leuk en iteratief voor leerlingen door je alles te geven wat je nodig hebt om gemakkelijk meer dan 20 uur aan op standaarden afgestemd curriculum te implementeren. Elke kit is geschikt voor maximaal 3 leerlingen.

  Elke kleurgecodeerde bit heeft een specifieke functie (bijv. Lichten, sensoren, motoren, ingangen en uitgangen) en is modulair en herbruikbaar voor een oneindig aantal uitvindingen.

  Leerlingen worden gevraagd om oplossingen te vinden voor problemen in de echte wereld door techniek, natuurkunde, kunst en ontwerpdenken toe te passen in begeleide activiteiten voordat ze de uitdaging aangaan.

  Uitvindingslogboeken en reflectie-instructies bieden mogelijkheden voor introspectie en zelfexpressie, waardoor zowel studenten als docenten patronen en voortgang kunnen volgen.

  Geef leerlingen de kans om hun fantasie de vrije loop te laten door hun uitvindingen aan te passen met handwerk en huishoudelijke artikelen (Opmerking: knutselmateriaal niet inbegrepen in kit)

  Meer info

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren