https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

littleBits


Maak kennis met littlebits!
littleBits is een platform met elektronische modules die verbonden worden met kleine magneetjes. Elke module heeft een specifieke functie (licht, geluid, sensoren, knoppen, drempelwaarden, pulsen, motoren, etc). De verschillende modules klik je eenvoudig aan elkaar zonder te hoeven solderen. Door gebruik gebruik te maken van hobby artikelen of andere dingen die je in huis kunt vinden kun je coole uitvindingen maken. littleBits is leuk en enorm leerzaam, voor jong en oud!

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. littleBits i11 pressure sensor

  littleBits i11 pressure sensor

  Excl. BTW: € 18,14 Incl. BTW: € 21,95

  Niet in voorraad

  De druksensor is een door aanraking geactiveerd bit - knijp een beetje op het kussentje om het te activeren. Hoe meer druk je uitoefent, hoe meer signaal het uitzendt. Zet het voor een vibratiemotor om te bepalen hoeveel het schudt!

  Meer info
 2. littleBits o2 long LED

  littleBits o2 long LED

  Excl. BTW: € 11,53 Incl. BTW: € 13,95

  De lange LED is een flexibele verlichtingsoptie. We noemen het de "lange" LED omdat het lampje met een kabel met het bord is verbonden, waardoor je het licht op een aantal interessante plekken kunt plaatsen. Een van onze favoriete trucs is om de LED in het midden van een schuimbal te plaatsen om hem te laten gloeien!

  Meer info
 3. littlebits 'At Home Learning' Starter Kit

  littlebits 'At Home Learning' Starter Kit

  Excl. BTW: € 66,07 Incl. BTW: € 79,95

  Deze inleidende set is speciaal ontworpen voor leerkrachten die op zoek zijn naar een flexibele, maar krachtige STEAM-oplossing. Wij weten dat Sphero Littlebits daar uitstekend geschikt voor zijn en met deze set kan elke leerkracht dat zelf ervaren, zonder direct grote investeringen te moeten doen.

  Het doel is om je de tools en ondersteuning te geven die je nodig hebt om leerlingen in staat te stellen creatieve problemen te creëren, ermee te experimenteren en op te lossen door middel van hands-on leren en projectgebaseerde lessen.

  Net als bij veel van onze robots, hebben we ook voor Littlebits uitgebreid Nederlands lesmateriaal beschikbaar voor scholen die hier mee aan de slag willen!

  Leer elektronica met Sphero littleBits! Aanbevolen voor kinderen vanaf 8 jaar.

  Meer info
 4. LittleBits Code Kit Class Pack - 10 kits - 30 leerlingen

  LittleBits Code Kit Class Pack - 10 kits - 30 leerlingen

  Excl. BTW: € 3.387,60 Incl. BTW: € 4.099,00

  Deze leuke en creatieve intro voor coderingsbundel is ontworpen om groepen van 20-30 leerlingen vertrouwd te maken met bouwen en programmeren met littleBits! De Code Kit Classroom-bundel maakt het gemakkelijk om activiteiten op het gebied van wetenschap, technologie, techniek, kunst, wiskunde en informatica op een boeiende manier te integreren in uw curriculum.. De belangrijkste kenmerken zijn:

  • Volledig modulair systeem inclusief 160 bits en 300 accessoires voor eindeloze creatieve probleemoplossing en het bouwen van uitvindingen
  • GRATIS Code Kit-app met Block-code slepen en neerzetten en een Javascript-weergave om littleBits-circuits tot leven te brengen via de Code Kit-app.
  • Instructievideo's en handleidingen om fundamentele programmeerconcepten te leren: inputs en outputs, lussen, logica, variabelen en functies door middel van coderingsspellen.
  • Geef leerlingen de kans om hun fantasie de vrije loop te laten door hun uitvindingen aan te passen met handwerk en huishoudelijke artikelen (Opmerking: knutselmateriaal niet inbegrepen in kit).
  • Pro-tip: duik dieper in programmeerconcepten met ons Code Kit-uitbreidingspakket: informatica en Code Kit-uitbreidingspakket: technologie. Elk uitbreidingspakket bevat nieuwe Bits, accessoires en 12+ uur aan nieuwe lessen en activiteiten!
  Meer info
 5. littlebits Code Set

  littlebits Code Set

  Excl. BTW: € 355,33 Incl. BTW: € 429,95

  Niet in voorraad

  Leer coderen met de Sphero littleBits Code Kit. Met deze coderings- en elektronicakit kunnen leerlingen games maken en uitvindingen doen terwijl ze programmeer- en technische concepten in de klas verkennen. Klik de gebruiksvriendelijke bouwstenen in elkaar en begin met uitvinden.

  • Bevat 16 bits, 24 accessoires en handige lesvoorbeelden
  • Voltooi 100+ boeiende activiteiten en 10 lessen met de gratis Fuse-app en littleBits Classroom.
  • Leerlingen kunnen zelfstandig werken of in kleine groepjes van twee of drie per kit.
  • Nieuwe duurzame opslagcontainer voor eenvoudige organisatie en opruimen.
  Meer info
 6. littleBits i18 motion trigger

  littleBits i18 motion trigger

  Excl. BTW: € 24,75 Incl. BTW: € 29,95

  Met deze Bit kun je je circuits met beweging aansturen. De bewegingstrigger is vergelijkbaar met de sensor op een automatische deur: wanneer iemand in de buurt beweegt, stuurt deze een AAN-signaal naar de volgende Bits. Het is erg gevoelig, dus beweeg geen spier tenzij je opgemerkt wilt worden! Probeer het eens met wat LED's om een veiligheidslampje te creëren.

  Meer info
 7. littleBits i25 MP3 player

  littleBits i25 MP3 player

  Excl. BTW: € 49,55 Incl. BTW: € 59,95

  Met de mp3-speler Bit kun je je eigen mp3-bestanden afspelen met littleBits. Door een signaal naar de MP3-speler te sturen, kan deze als mediaspeler, sampler of looper werken. Laad gewoon de gewenste MP3-bestanden op de meegeleverde SD-kaart en je hebt in een mum van tijd muziek en geluidseffecten in je volgende LittleBits-uitvinding.

  Meer info
 8. littlebits micro:bit adapter

  littlebits micro:bit adapter

  Excl. BTW: € 20,62 Incl. BTW: € 24,95

  De littleBits micro:bit adapter zorgt voor een nieuwe ervaring en maakt uitgebreidere uitvindingen op een minder intimiderende manier mogelijk door de micro:bit en littleBits met elkaar te verbinden. Het is een nieuwe manier om codering aan je littleBits toe te voegen met behulp van platforms zoals de gratis Microsoft MakeCode of Python-editor en verbetert je leren met micro: bit. Het werkt door de signalen van de littleBits invoer- en uitvoerbitsnaps te verbinden met pinnen op de micro:bit-randconnectoren. Er zijn geen speciale coderingsbibliotheken nodig.

  Meer info
 9. littleBits o24 speaker

  littleBits o24 speaker

  Excl. BTW: € 20,62 Incl. BTW: € 24,95

  De speaker Bit is een kleine speaker waarmee je de signalen van een oscillator, een mp3-speler of een codeBit kunt horen. Combineer het met deze Bits om muziek of geluidseffecten aan je uitvindingen toe te voegen en je sonische verkenningen te versterken!

  Meer info
 10. littleBits o6 buzzer

  littleBits o6 buzzer

  Excl. BTW: € 13,18 Incl. BTW: € 15,95

  Bzz! Het zoemerbit maakt een geluid dat niemand kan negeren. Net als een wekker! Het is geweldig om alarm te slaan of mensen in de buurt te irriteren.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 14 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren