https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Dash en Dot

Dash & Dot van Wonder Workshop zijn het nieuwste leermiddel om kinderen (tussen de 5 en 12 jaar) in een volledige leerlijn kennis te laten maken met programmeren. De ‘21st century skills’ staan hierbij centraal. Programmeren is kinderspel voor kinderen, met deze stevige en uitdagende robots die volledig zelfstandig door hen bestuurd kunnen worden. De robots kunnen niet alleen op afstand bestuurd worden, maar via vier gratis programmeer-apps (beschikbaar voor iPad- -iOS- en Androidtablets) leren kinderen alle fundamentele processen voor deze taal van de toekomst.
Onderwerpen zoals creatieve probleemoplossing, wiskunde, algoritmes- of zelf muziek maken, de mogelijkheden zijn bijna oneindig. Afhankelijk van hun leeftijd of ervaring kunnen andere apps worden aangeboden aan kinderen met telkens nieuwe uitdagingen.

Educatief
Door kinderen te laten werken met Dash & Dot leren zij spelenderwijs op een uitdagende en educatieve manier de vaardigheden van het programmeren. Dash & Dot zorgen ervoor dat de creativiteit en verbeelding van kinderen tot leven komen.

Creativiteit
Beide robots zijn te gebruiken met vier speciaal ontwikkelde apps. Tevens wordt er wekelijks nieuwe lesstof beschikbaar gesteld en verschijnt er maandelijks een speciaal Dash & Dot-magazine (US-English). Met deze ondersteuning zijn er eindeloze mogelijkheden voor de ontwikkeling van ieder kind.

Kindvriendelijk
Het gebruik van Dash & Dot is eenvoudig: ieder kind kan met deze robots aan de slag zonder dat het ervaring nodig heeft op dit gebied. Door de innovatieve apps, die zowel op de iPad als op Androidtablet gebruikt kunnen worden, kan ieder kind binnen een handomdraai van start.

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Robotica leenkist midden- en bovenbouw PO

  Robotica leenkist midden- en bovenbouw PO

  Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

  Willen starten met robots in de midden- en bovenbouw, maar geen idee waarmee? Probeer dan eens onze leenkist! De kist zit vól met interessante robots voor bij jou in de klas, en komt compleet met ons uitgebreide, Nederlandstalige lesmateriaal en leskaarten. Zo kunnen jullie meteen aan de slag en verlies je geen tijd met het moeten uitzoeken hoe alles werkt.

  Meer info
 2. Robotica leenkist onderbouw PO

  Robotica leenkist onderbouw PO

  Excl. BTW: € 0,00 Incl. BTW: € 0,00

  Willen starten met robots in de onderbouw, maar geen idee waarmee? Probeer dan eens onze leenkist! De kist zit vól met interessante robots voor bij jou in de klas, en komt compleet met ons uitgebreide, Nederlandstalige lesmateriaal en leskaarten. Zo kunnen jullie meteen aan de slag en verlies je geen tijd met het moeten uitzoeken hoe alles werkt.

  Meer info
 3. Wonder Workshop Cue Robot

  Wonder Workshop Cue Robot

  Excl. BTW: € 164,46 Incl. BTW: € 199,00

  Cue (geschikt voor kinden vanaf 11 jaar) – is een geestige, onderhoudende robot met vier helden-avatars en verbeterde Artificial Intelligence. Cue brengt porsonaliteit, interactieve communicatie en programmeren naar nieuwe hoogten. Waar Dash is ontworpen om kinderen van 6 jaar en ouder voor het eerst te laten coderen, is Cue bedoeld voor kinderen vanaf 11 jaar. Cue heeft een robuustere programmeerinterface, inclusief de mogelijkheid om het in JavaScript te programmeren.

  Je kunt een volledige vergelijking van functies voor beide robots bekijken via de deze link.

  Chat
  Stuur en ontvang text messages om de persoonlijkheid van elke avatar te leren kennen. Snibbige antwoorden, gekke opmerkingen en grapjes laten je steeds meer weten.

  Programmeren
  Leer beter programmeren door het level te kiezen dat bij jou past. Switch heen-en-weer tussen Block-coding en Javascript-programmeren.

  Create
  Verleg de grenzen van Cue in deze vrije modus, door commando’s te groeperen met sensor input om levensecht gedrag te creëren.

  Meer info
 4. Wonder Workshop Dash en Dot Accessories Pack

  Wonder Workshop Dash en Dot Accessories Pack

  Excl. BTW: € 33,02 Incl. BTW: € 39,95

  Geef Dash & Dot nieuwe mogelijkheden en looks door accessoires toe te voegen!

  Dit pakket bevat een bulldozerbar om je speelgoed op te ruimen (alleen voor Dash), konijnenoortjes, een konijnenstaart en een sleephaak.

  Meer info
 5. Wonder Workshop Dash en Dot Building Brick

  Wonder Workshop Dash en Dot Building Brick

  Excl. BTW: € 16,49 Incl. BTW: € 19,95

  Dash en Dot kunnen de bouwblokken gebruiken om met je andere speelgoed te spelen! De Building Bricks zijn compatible met LEGO® stenen, LEGO Technics, LEGO Mindstorms kits en Hero Factory. Elke verpakking komt met 4 connectors.

  Meer info
 6. Wonder Workshop Dash en Dot Challenge Cards Set

  Wonder Workshop Dash en Dot Challenge Cards Set

  Excl. BTW: € 33,02 Incl. BTW: € 39,95

  De Challenge Card Set bestaat ui kaarten van gecoat plastic met afgeronde hoeken waardoor ze duurzaam zijn voor jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar. Elke Challenge Card biedt een missie, met een introductie van diverse concepten en vaardigheden. De Nederlandse versie in PDF vind je uiteraard in onze lesmaterialen app!

  De Challenge Card Set bevat:

  • 72 gecodeerde coderingskaarten
  • Story-driven aan de ene kant en de coderende richtlijn aan de andere kant
  Meer info
 7. Wonder Workshop Dash en Dot Wonder Pack 2022

  Wonder Workshop Dash en Dot Wonder Pack 2022

  Excl. BTW: € 247,11 Incl. BTW: € 299,00

  Deze nieuwe bundel bevat alle hardware en software die je nodig hebt om codering tot leven te brengen voor kinderen, met Dash en Dot!

  Dit pakket zet de A terug in STEAM met de Sketch Kit, het harnas en de marker op te nemen die de bekroonde Dash Robot in een tekenmachine veranderen. Ook inbegrepen zijn een Launcher, de Gripper Building Kit, een paar Building Brick Connectors en een 1-jarige licentie voor 2 leerlingen voor Class Connect.

  Het Class Connect-platform zorgt ervoor dat leerlingen een uitgebreid aanbod aan lessen, activiteiten en puzzels hebben om in Blockly te voltooien, om belangrijke codeervaardigheden te leren en deze toe te passen op echte, op verhalen gebaseerde uitdagingen.

  Hardware inbegrepen:

  • 1x Dash-robot
  • 1x Schetspakket
  • 1x Launcher
  • 1x Grijper bouwpakket
  • 2x Bouwsteenconnectoren
  Meer info
 8. De Gripper Set voor Dash koop je bij De Rekenwinkel!

  Wonder Workshop Dash Gripper Building Kit

  Excl. BTW: € 33,02 Incl. BTW: € 39,95

  De Gripper Building Kit voor Dash is een eenvoudig te construeren set van functionerende armen die de mogelijkheden van je robot uitbreidt! Bouw de mechanische armen voor hands-on leren van versnellingen, hendels en assen. Leer meer over robotica door realistische objectdetectie en -manipulatie te simuleren met behulp van de sensoren en motoren van je robot via code of handmatige afstandsbediening. De grijparmen zullen verschillende lichtgewicht voorwerpen optillen, dragen, trekken, oppakken en plaatsen voor eindeloze speel- en doe-het-zelf uitdagingen.

  Exclusief ontworpen voor Wonder Workshop Dash en Cue-robots.

  Het Gripper-bouwpakket bevat:

  • 1x 76-delige bouwset
  • 3x Connectoren voor bouwstenen
  • 1x Plastic bal
  • 1x Schuimnummerblokje
  • 1x Boekje bouwinstructie
  • 1x Snelstartgids / oplossingsgids
  • 4x Activiteiten voor Dash Robot op dubbelzijdige projectkaarten
  • 4x Activiteiten voor Cue Robot op dubbelzijdige projectkaarten
  Meer info
 9. Wonder Workshop Dash Launcher

  Wonder Workshop Dash Launcher

  Excl. BTW: € 24,79 Incl. BTW: € 29,99

  Met de Launcher kun je Dash transformeren tot een katapult! Lanceer de meegeleverde projectielen en stel hem zo af dat je de LEGO® stenen raakt.

  Met dit grappige accessoire kun je Dash veranderen in een katapult. Omdat het aangestuurd wordt door Dash kunnen kinderen leren hoe een schietmechanisme werkt en ervaren wat er bij komt kijken om de robot zo te programmeren dat je het doel raakt. De Launcher wordt geleverd met 3 projectielen en 6 stapelbare LEGO® stenen waarmee je zelf doelen kunt maken.

  Meer info
 10. Wonder Workshop Dash Robot

  Wonder Workshop Dash Robot

  Excl. BTW: € 147,93 Incl. BTW: € 179,00

  Breng codering tot leven!

  Kinderen kunnen hun virtuele codering in realtime zien veranderen in tastbare leerervaringen terwijl Dash, met zijn prestaties en meerdere sensoren, interactie heeft met en reageert op zijn omgeving. Een doordacht ontwerp en een benaderbare persoonlijkheid maken Dash de perfecte metgezel voor zowel jongens als meisjes, direct uit de doos - geen montage (of ervaring!) nodig.

  De bekroonde Dash robot wordt erkend door zowel ouders als leraren en leidt kinderen van alle ervaringsniveaus door een bibliotheek met in-app-uitdagingen om de uitvinders van morgen te inspireren.

  • Geschikt voor kinderen tussen 4 en 12 jaar
  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren