https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Merge EDU schoollicentie

Schrijf de eerste review van dit product

Voorverkoop   

Verzending is op 10/08/2022. Levering is dan de volgende dag!
Excl. BTW: € 2.519,83 Incl. BTW: € 3.049,00

Snel overzicht

Met deze Merge EDU-klaslokaallicentie krijgt een ongelimiteerd aantal gebruikers gedurende 1 jaar toegang tot een wereld van nieuwe mogelijkheden. Met je Merge Cube (niet inbegrepen) kunnen je leerlingen spannende 3D-objecten zoals een melkwegstelsel, oude artefacten, een DNA-molecuul, de kern van de aarde of zelfs fossielen in hun eigen handen houden, of een digitale kikker ontleden en een rokende vulkaan observeren - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Inhoud van deze licentie:


  • De licentie is geldig voor een ongelimiteerd aantal gebruikers
  • De looptijd van elke licentie is 1 jaar, uiteraard kan na 1 jaar verlengd worden
  • Volledige toegang tot de Merge Explorer, Object Viewer en Holo Globe apps en het Edu Dashboard
  • De Merge Cubes worden niet standaard bijgeleverd
  • Merge EDU schoollicentie

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 2.519,83 Incl. BTW: € 3.049,00

Met deze Merge EDU-schoollicentie krijgt een ongelimiteerd aantal gebruikers gedurende 1 jaar toegang tot een wereld van nieuwe mogelijkheden. Met je Merge Cube (niet inbegrepen) kunnen je leerlingen spannende 3D-objecten zoals een melkwegstelsel, oude artefacten, een DNA-molecuul, de kern van de aarde of zelfs fossielen in hun eigen handen houden, of een digitale kikker ontleden en een rokende vulkaan observeren - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Inhoud van deze licentie:

  • De licentie is geldig voor een ongelimiteerd aantal gebruikers
  • De looptijd van elke licentie is 1 jaar, uiteraard kan na 1 jaar verlengd worden
  • Volledige toegang tot de Merge Explorer, Object Viewer en Holo Globe apps en het Edu Dashboard
  • De Merge Cubes worden niet standaard bijgeleverd


Wat brengen deze hologrammen voor mijn leerlingen?
Volgens een recente studie is het gebruik van praktische digitale leermiddelen net zo effectief als leren met behulp van echte fysieke modellen. Het digitale leerplatform biedt zonder veel moeite meer dan 1.000 digitale leermiddelen en 100 interactieve wetenschapssimulaties voor je STEAM-onderwerpen. Vol vreugde, fascinatie en motivatie zullen je leerlingen de meest uiteenlopende onderwerpen in de lessen met hun eigen handen willen verkennen. Deze onvergelijkbare, multi-zintuiglijke leerervaring bevordert intuïtief ook de interesse in digitale inhoud, helpt om effectief en memorabel te leren en ondersteunt de ontwikkeling van de visuele, auditieve, kinesthetische en tactiele zintuigen.

Merge Object Viewer
In deze app krijg je een kant-en-klare verzameling van 1.000 digitale leermiddelen en kun je ook je eigen 3D-objecten uploaden. De verzameling praktische 3D-modellen, gerangschikt op onderwerp, omvat gesteenten, mineralen, zoogdieren, reptielen, levenscycli, cellen en nog veel meer voor jezelf en je jonge onderzoekers.

Merge Explorer
Nog een handige app voor dagelijks gebruik met je Merge Cube. Krijg toegang tot meer dan 100 interactieve wetenschappelijke simulaties voor basisonderwijs tot en met bovenbouw VO. Je laat je leerlingen bijvoorbeeld een haai van dichtbij bekijken en een brullende vulkaan in eigen handen houden. Met ingebouwde quizzen en gemakkelijke taken is leren nog nooit zo spannend geweest! En alles beschikbaar in het Nederlands uiteraard!

Merge Dashboard
Met de Merge EDU resource hub kun je als docent collega's en klassen toevoegen, geregistreerde leerlingen beheren en de leervoortgang van je leerlingen in één oogopslag volgen. Ze kunnen ook digitale leermiddelen en wetenschappelijke simulaties verkennen, activiteitenplannen en STEM-projecten vinden en hun eigen 3D-objecten uploaden. Maak je eigen objectverzamelingen met slechts een paar klikken of krijg toegang tot handige bronnen in het Merge Support Center. Met de Merge Uploader kun je eenvoudig je 3D-creaties uploaden. Samen met je Merge Cube kan het 3D-object worden vastgehouden en gebruikt als een "afdrukvoorbeeld" voor 3D-afdrukken. De Merge Uploader accepteert OBJ-, FBX-, STL- en GLTF-bestandstypen, evenals ZIP-archieven die het model en de bijbehorende texturen bevatten.

Algemeen
MerkMerge
EAN codeNee
Afmetingen (lxbxh)Nee
VerpakkingLos
LeeftijdNee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.