https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Test nu gratis 30 dagen een Fable set

Ontvang gratis een 30-dagen proefpakket (inclusief lesmateriaal!)

 

Ons Fable-proefpakket is de perfecte introductie tot de beste programmeerbare robots voor scholen. Met de Fable-educatieve robotkits kunt u leren over programmeren, robotica en innovatie in lagere scholen, middelbare scholen en zelfs op universiteitsniveau. Alle onderwijsinstellingen kunnen een standaard Fable-set 30 dagen lenen, zonder aanbetaling of verplichting.  


 

VOORWAARDEN VAN DE ACTIE

Tijdens de proefperiode is de Fable-robot de volledige verantwoordelijkheid van de bruikleengever. Als het product niet binnen 36 dagen na de leveringsdatum (proefdag 1) aan Shape Robotics wordt geretourneerd, zullen we een factuur van 1120€ uitgeven. Deze factuur is bindend, tenzij er een andere overeenkomst wordt gesloten om de proef te verlengen.

Tijdens de proef moet het product worden behandeld volgens het beoogde gebruik in een educatieve binnenomgeving. Als het product beschadigd of verloren is, is het de verantwoordelijkheid van de leengever om Shape Robotics te compenseren voor het verlies. Bij het terugzenden van het product moeten alle onderdelen in de originele verpakking worden verpakt.

Het aanbod is open voor scholen en instellingen. We behouden ons het recht voor om elke aanvraag voor een gratis proefperiode te weigeren, bijvoorbeeld verzoeken van particulieren en we behouden ons het recht voor om de aanbieding zonder kennisgeving te wijzigen.

Let op: u ontvangt 5 e-mails van ons tijdens de gratis try & buy-periode. Deze e-mails bevatten essentiële informatie over uw gratis proefperiode van de Fable-robot. Om deze reden heeft deze e-mail geen afmeldoptie.

Uw gegevens

Uw organisatie

Leverdatum

* Verplichte velden

Powered by WebForms