https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Lasersnijden

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Makeblock Laserbox Filterset (3)

  Makeblock Laserbox Filterset (3)

  Excl. BTW: € 152,02 Incl. BTW: € 183,95

  Pakket met 3 stuks HEPA composite filter voor de Makeblock Laserbox. Gemaakt van niet-geweven katoen, de voorfilterlaag heeft een goede luchtdoorlatendheid en is in staat om grote stofdeeltjes te verwijderen.

  Meer info
 2. Makeblock Laserbox karton 3.5 mm (45 stuks)

  Makeblock Laserbox karton 3.5 mm (45 stuks)

  Excl. BTW: € 24,75 Incl. BTW: € 29,95

  Deze set bevat 45 stukken karton voor de Makeblock Laserbox. Met de barcode waarmee de software meteen herkent wat er gebruikt wordt.

  •  Vlak, hoge dichtheid, hoge sterkte, gemakkelijk op te vouwen, goedkoop, milieuvriendelijk
  • Barcode op elke plaat voor automatische herkening en setup door laserbox
  • Afmeting: 297 x 210 x 3mm
  Meer info
 3. Makeblock Laserbox Lasercutter

  Makeblock Laserbox Lasercutter

  Excl. BTW: € 4.461,98 Incl. BTW: € 5.399,00

  Een slimme desktop lasersnijder ontworpen voor het onderwijs. De ingebouwde smart camera leest handgemaakte tekeningen en herkent automatisch het te snijden materiaal waardoor instellen niet meer nodig is en je direct kunt lasersnijden. Nu kan iedereen lasersnijden ongeacht niveau of kennis.

  De Laserbox wordt uiteraard geleverd inclusief oefenvoorbeelden en wanneer gewenst, komen we hem installeren en demonstreren zodat je er ook echt goed mee aan de slag kunt!

  Meer info
 4. Makeblock Laserbox lindehout 3mm (56 stuks)

  Makeblock Laserbox lindehout 3mm (56 stuks)

  Excl. BTW: € 107,40 Incl. BTW: € 129,95

  Een set met 56 stukken lindenhout die geschikt zijn voor de Makeblock Laserbox. Elke plaat is voorzien van een folie wat het printen van patronen makkelijker maakt en voorkomt dat hoeken verbranden tijdens het lasersnijden. De platen zijn voorzien van de Makeblock barcode zodat het materiaal automatisch wordt herkend in de software.

  Meer info
 5. Makeblock Laserbox Rotary Lasercutter

  Makeblock Laserbox Rotary Lasercutter

  Excl. BTW: € 4.709,92 Incl. BTW: € 5.699,00

  Een slimme desktop lasersnijder ontworpen voor het onderwijs. De ingebouwde smart camera leest handgemaakte tekeningen en herkent automatisch het te snijden materiaal waardoor instellen niet meer nodig is en je direct kunt lasersnijden. Nu kan iedereen lasersnijden ongeacht niveau of kennis. Deze nieuwe Rotary versie laat je ook afgeronde objecten graveren, zodat je met bekers, glazen en meer kunt werken!

  De Laserbox wordt uiteraard geleverd inclusief oefenvoorbeelden en ons lesboek in de app. En wanneer gewenst, komen we hem installeren en demonstreren zodat je er ook echt goed mee aan de slag kunt!

  Meer info
 6. Makeblock Laserbox servicepakket incl. lesboek

  Makeblock Laserbox servicepakket incl. lesboek

  Excl. BTW: € 409,09 Incl. BTW: € 495,00

  Een nieuwe Laserbox aangeschaft? Dan komen we je graag helpen bij de installatie en kallibratie en helpen we je op weg met ons exclusieve lesboek vol met hands-on lesvoorbeelden voor bij de Laserbox. En natuurlijk plannen we meteen een training in om je te helpen met de software en alle mogelijkheden.

  Bij dit pakket zit ook meteen een jaar uitgebreide garantie en support. Is er iets met jullie Laserbox aan de hand dan proberen we eerst telefonisch tot een oplossing te komen. Lukt dit niet, dan komen we langs om het te herstellen. En lukt zelfs dát niet, dan nemen we hem mee en krijg je van ons tijdelijk een andere te gebruiken.

  Meer info
 7. Makeblock xTool M1 laser- en snijmachine

  Makeblock xTool M1 laser- en snijmachine

  Excl. BTW: € 1.652,07 Incl. BTW: € 1.999,00

  Normaal gesproken kan een lasersnijder zeer goed presteren op veel materialen zoals hout, metaal en glas. Voor sommige zachte materialen zoals vinyl, dat kan worden gebruikt voor doe-het-zelf-T-shirts, het maken van borden, logo's en meer, heeft een mes de voorkeur om de verbrande rand, verkleuring en giftige dampen die worden gegenereerd door lasersnijden te voorkomen.

  MakeBlock introduceert de nieuwe xTool M1! Met deze nieuwe lasersnijder zijn de mogelijkheden echt eindeloos. Deze desktop hybride machine heeft een 10W diode laser waarmee je kan graveren en snijden tot 8 mm dikte. Daarnaast heeft deze ook een messnijder waarmee je fijnere en dunnere materialen kan snijden. En met een prijsniveau waardoor hij voor iedereen betaalbaar is. Leverbaar vanaf september 2022.

  Meer info

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren