https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Fischertechnik

Tegenwoordig kun je nergens meer kijken of je wordt gewezen op het belang van STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) onderwijs. En terecht, want het ligt in de verwachting dat de vraag naar wetenschappers en engineers de komende jaren alleen maar gaat stijgen. Zelfs tot een niveau boven elke andere industrie. Maar tegelijkertijd zijn er telkens minder studenten die een wetenschappelijke richting kiezen. En wanneer ze dit wel doen, werken ze vaak niet op een juist niveau om echt succesvol te kunnen zijn. Terwijl de meeste scholen wel de Science en Maths (natuur- en scheikunde en wiskunde) op verschillende niveaus onderwijzen, worden de T en M, Technologie en Engineering, vaak vergeten. Om te helpen dit 'gat' te dichten, zijn er materialen nodig om u te helpen een boeiende, hands-on kennismaking met technologie en essentiële STEM-gerelateerde concepten te creëren.

Je hebt dus fischertechnik nodig.

 

Al bijna vijftig jaar wordt fischertechnik gebruikt door scholen over de hele wereld voor het onderwijzen van studenten in technologie en hoe dingen werken. Fischertechnik was een pionier in het mogelijk maken voor studenten om hun eigen robot-modellen op te bouwen en te programmeren, met behulp van de vroege Apple computers. De fischertechnik onderwijslijn bevat sets gericht op STEM-gerelateerde onderwerpen, zoals natuurkunde, elektronica, hernieuwbare energie, optiek en nog veel meer. Het omvat ook een op het curriculum ingerichte, projectmatige fischertechnik STEM Lab Program sets, evenals een lijn van voorgemonteerde industriële simulatie en training modellen in zowel 9v en 24v versies.

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. fischertechnik Bulldozer

  fischertechnik Bulldozer

  Excl. BTW: € 18,97 Incl. BTW: € 22,95

  Niet in voorraad

  De fischertechnik Basic bouwdozen bieden veel plezier om kennis te maken met fischertechnik! Een bulldozer, helikopter, kabelbaan of trekker: de grote verscheidenheid aan hedendaagse technieken worden verbluffend eenvoudig en toch realistisch bijgebracht.

  Bulldozer, rups en sneeuwschuiver met track tapes die zorgen voor de nodige grip. De modellen zijn voorzien van een functionele lier.

  Meer info
 2. Groene Energie

  Groene Energie

  Excl. BTW: € 90,87 Incl. BTW: € 109,95

  Hoe wek je milieuvriendelijke elektriciteit op? Hernieuwbare energie zal onze belangrijkste energiebron van de toekomst worden. Het verzamelen, opslaan en gebruik van elektriciteit uit de natuurlijke energiebronnen zoals water, wind en zon wordt grafisch geïllustreerd aan de hand van verschillende modellen en tal van experimenten. De twee nieuwe zonnepanelen garanderen niet alleen meer vermogen, maar ook talloze nieuwe mogelijkheden en flexibel gebruik in de modellen. De 'Gold Cap' dient als opslagplaats voor energie en kan energie langzaam loslaten als voeding. Om de toekomstige vormen van energie te begrijpen. Een ideale aanvulling is de "Fuel Cell Kit". Met deze uitbreidingsset kunnen meer modellen worden gebouwd en geëxploiteerd met een brandstofcel.

  • Incl. boekje
  • Incl. Zonne-motor (2V), 2x zonnepaneel (1V, 400 mA), Gold Cap energieopslag, LED, aan / uit schakelaar
  Meer info

2 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren