https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Fischertechnik Plus

Alles wat fischertechnik nog aantrekkelijker maakt: de fischertechnik Plus bouwdozen brengen licht, beweging, geluid en extra plezier.

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. fischertechnik Accu set 220V

  fischertechnik Accu set 220V

  Excl. BTW: € 49,55 Incl. BTW: € 59,95

  Microcontroller gebaseerde lader die betrouwbare bescherming tegen overladen biedt. Zeer korte oplaadtijd, max. 2 uur. Krachtige NiMH Accu pack met bescherming tegen kortsluiting, 8.4V / 1500 mAh. Lader + Accu-Pack in One Meer info
 2. fischertechnik BlueTooth Control Set

  fischertechnik BlueTooth Control Set

  Excl. BTW: € 62,77 Incl. BTW: € 75,95

  Met deze Bluetooth Control Set kun je de fischertechnik modellen besturen door de bijgeleverde afstandbesturing of zelfs met een smartphone of tablet! De Bluetooth-Low-Energy-Technologie heeft een bereik van tot wel 10 meter. Tot drie motoren en één servomotor zijn hiermee aan te sturen. De stuurinrichting en snelheid zijn traploos te regelen zodat er ontelbare toepassingen zijn mede doordat er tot twee ontvangers met de afstandsbesturing gekoppeld kunnen worden. Door de Bluetooth technologie is het ook mogelijk meerdere Bluetooth Control Sets in één ruimte te gebruiken zonder dat ze elkaar beïnvloeden.

  Voor de stroomvoorziening (niet bijgeleverd) is noodzakelijk: Zender: 9 volt alkaline blokbatterij (niet bijgeleverd), Ontvanger: Accu Set.

  Meer info
 3. fischertechnik Control Set

  fischertechnik Control Set

  Excl. BTW: € 57,81 Incl. BTW: € 69,95

  Met de 4-kanaals infrarood afstandsbediening kunt u de modellen van fischertechnik op afstand bedienen. Tot 3 motoren en servo proportionele kunnen hiermee bediend worden. Dit betekent traploos regelbare snelheid en besturing. Tot 4 ontvangers worden bediend met de afstandsbediening, waardoor een verscheidenheid aan toepassingen kan worden bestuurd. De set bestaat uit afstandsbediening, ontvanger en een servo. Meer info
 4. fischertechnik Creative Box 1000

  fischertechnik Creative Box 1000

  Excl. BTW: € 82,60 Incl. BTW: € 99,95

  De nieuwe materiaaldoos met meer dan 600 componenten uit de huidige fischertechnik selectie. Verpakt en geleverd met vele componenten in de opbergbox Box 1000, een stevige plastic doos met 8 sorteerdozen, 16 partities en een bouwplaat met de afmetingen 390 x 270mm.

  De doos bevat geen instructies.

  Meer info
 5. fischertechnik Motor Set XM

  fischertechnik Motor Set XM

  Excl. BTW: € 28,88 Incl. BTW: € 34,95

  Hoge prestaties motorreductor in compacte kunststof behuizing met talrijke montagemogelijkheden. Met veel tandwielen, assen en versnellingsbak onderdelen:

  • Prestatiegegevens: Voltage 9V
  • max. Vermogen 3 W
  • 340 U / min

  Benodigd: Power Set of Accu Set

  Meer info
 6. fischertechnik Motor Set XS

  fischertechnik Motor Set XS

  Excl. BTW: € 28,88 Incl. BTW: € 34,95

  Dankzij het compacte formaat kan deze motor vrijwel overal worden geïnstalleerd. Bevat blokken, transmissie-onderdelen en tandwielen. De set bevat ook een veiligheids- accuhouder voor 9V batterijen (batterij niet inbegrepen) met geïntegreerde omkeerschakelaar.

  • Prestatiegegevens: Voltage 9V
  • max. Vermogen 1,0 W bij 5000 omw / min
  Meer info
 7. fischertechnik Opbergbox Box 1000

  fischertechnik Opbergbox Box 1000

  Excl. BTW: € 24,75 Incl. BTW: € 29,95

  Traditionele opbergbox voor alle fischertechnik onderdelen. Bevat 8 extra sorteerdozen en 32 sorteren partities. Als deksel wordt een bouwplaat van 390 x 270 mm gebruikt. Meer info
 8. fischertechnik Power Set

  fischertechnik Power Set

  Excl. BTW: € 41,28 Incl. BTW: € 49,95

  Stroomvoorziening en traploze regeleenheid. De voeding uit het stopcontact voor alle modellen van fischertechnik.

  Prestatiegegevens: Voltage 9V / 1000mA

  Meer info

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren