https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Bestuurbare modellen

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Oplaadbare Bestuurbare Easi-Cars® (set van 4)

  Oplaadbare Bestuurbare Easi-Cars® (set van 4)

  Excl. BTW: € 139,67 Incl. BTW: € 169,00

  Een fantastische set van vier oplaadbare afstandsbedieningsauto's, elk met een eigen tweeknopshoorn, ideaal voor het ontwikkelen van vroege ICT-vaardigheden.

  Met de stevige afstandsbediening kunnen deze aansprekende kleine voertuigen vooruit rijden en vervolgens achteruit rijden om van richting te veranderen. Alles wordt opgeslagen in een handig laadstation, wat betekent dat er geen batterijen nodig zijn, en dat het zelfbediening aanmoedigt. Batterijen geven twee uur speeltijd als ze volledig zijn opgeladen.

  Elke auto heeft felle lichten aan de voor- en achterzijde, net als echte auto's. Laat kinderen oorzaak en gevolg verkennen en technologie onafhankelijk beheren, of de voorziening verbeteren door hindernissenbanen, winkeltrips, schattenjachten, enz. Toe te voegen. Kinderen kunnen dan hun eigen wegen en scenario's bouwen om de auto's aan te zetten. Ideaal voor het ontwikkelen van directionele taal tijdens het verkennen van fase 2 afstandsbediening als onderdeel van uw ICT-voortgang. Houd er rekening mee dat, hoewel de auto's zeer robuust zijn en ontworpen zijn voor gebruik in een drukke omgeving, ze niet worden aanbevolen voor gebruik buitenshuis, met name op grind of zandige oppervlakken, omdat deze de mechanica kunnen verstoppen.

  .

  Meer info
 2. Regenboog auto's (set van 6)

  Regenboog auto's (set van 6)

  Excl. BTW: € 142,93 Incl. BTW: € 172,95

  Deze oplaadbare auto's worden geleverd in vier heldere kleuren met bijbehorende afstandsbedieningen.

  Kunnen gelijktijdig worden gebruikt door 4 leerlingen. Met de vierknopsbediening kunnen de auto's vooruit, achteruit, links en rechts rijden. Niet buitenshuis gebruiken.

  Meer info
 3. Slimme Katten (set van 4)

  Slimme Katten (set van 4)

  Excl. BTW: € 164,46 Incl. BTW: € 199,00

  Een set van vier heerlijke katten op afstand die miauwen als ze worden gestreeld en worden bediend met een eenvoudige eenheid met één knop.

  De afstandsbediening stelt de katten in staat om te draaien en vooruit te gaan. De aai en miauw-functie (kan worden uitgeschakeld) ontwikkelt bewustzijn van oorzaak en gevolg. Oplaadbaar.

  Deze katten zijn de perfecte introductie tot afstandsbediening en technologie. Het intuïtieve ontwerp betekent dat kinderen de technologie zelf kunnen verkennen. De katten zijn oplaadbaar, aanraakgevoelig en hebben ongeveer 4 uur nodig om volledig op te laden. Ze hebben een gebruiksduur van ongeveer 3 uur en een bereik van maximaal 10 meter.

  Meer info

3 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren