https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Festo Bionics Interactieve Posterset

Schrijf de eerste review van dit product

Voorverkoop   

Verzending is op 14/12/2022. Levering is dan de volgende dag!
Excl. BTW: € 70,21 Incl. BTW: € 84,95

Snel overzicht

Een interactieve posterset voor bij de Festo Bionics Kit, bestaande uit:  • Poster (A1) voor in de klas
  • Hintkaarten en speelvelden voor elke robot

  • Festo Bionics Interactieve Posterset

Een interactieve posterset voor bij de Festo Bionics Kit, bestaande uit:

  • Poster (A1) voor in de klas
  • Hintkaarten en speelvelden voor elke robot


Materiaal is voldoende voor groepswerk met maximaal 20 leerlingen. De leerposter kan samen met de Bionics Kit (Bionic Fish, Bionic Chameleon, Bionic Elephant) in de klas worden gebruikt voor zelfgestuurd leren.

Zelfgestuurd leerproces
De Interactive Learning Poster begeleidt het gebruik van de Bionics Kit in de klas. De leerlingen hebben toegang tot de digitale leerinhoud via QR-codes, die zijn geïmplementeerd in de vorm van tekst, maar ook als afbeeldingen, grafische afbeeldingen, video's en 3D-animaties. Dit maakt een stapsgewijze constructie van de drie robotdieren van de Bionics Kit mogelijk met de modellen Bionic Fish, Bionic Elephant, Bionic Chameleon. Het is aan te bevelen de montage van de robotdieren in de vorm van groepswerk uit te voeren.


Digitale vaardigheden
Daarnaast brengt de leerposter op speelse wijze online leerinhoud over als aanvulling op technische en biologische achtergrondkennis. Na een succesvolle montage zien de leerlingen virtuele robotdieren als Augmented Reality. Ze kunnen ook hun eigen mobiele apparaten gebruiken. Wel moeten ze eerst de gratis app van Festo Didactic downloaden.

STEM-educatie
Het interactieve leerpad is een optimaal hulpmiddel om analoog en digitaal leren te combineren en helpt tegelijkertijd om digitale hulpmiddelen zoals mobiele apparaten op een zinvolle en speelse manier in de klas te gebruiken. Dit maakt de Interactive Learning Poster een perfecte aanvulling op de Bionics Kit in een geïntegreerd STEM-educatief programma.

Algemeen
MerkFesto
EAN codeNee
Afmetingen (lxbxh)Nee
VerpakkingDoos
LeeftijdNee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.