https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Contact Us

Contact Information

* Verplichte velden

Hier vind je onze gegevens:

De Rekenwinkel BV
Jean Monnetpark 55
7336 BB APELDOORN
KVK 60704837
BTW nummer: NL854024049B01

Je kunt ons natuurlijk ook rechtstreeks mailen of bellen:

E-mail: sales@derekenwinkel.nl
Telefoon: +31 55 3017730 (alleen tijdens werkdagen) 

 

Wat we doen en wie we zijn?

De Rekenwinkel BV is dé specialist in de verkoop en advisering van rekenmachines. Wij zijn officieel distributeur van alle grote merken. Voor alle merken kiezen wij de uitgebreide aanpak: elk type van deze merken voeren wij en kunnen wij adviseren. Daarnaast hebben wij mogelijkheden voor private label rekenmachines en leveren we de eigen merken Rebell en Fiamo. Naast rekenmachines richten wij ons op het adviseren, lesgeven en aanbieden van producten die techniek en wetenschap op school (en thuis) bevorderen. Denk aan robotica, 3D printers en scanners en bouwspeelgoed.

 

Onze orders worden al vanaf €100.- zonder verzendkosten geleverd. Wat je ziet, is wat je krijgt, dus geen verborgen order- of verzendkosten. Elke order die bij ons voor 17.00 uur aankomt, wordt nog de volgende dag bij je geleverd, ook op zaterdag en ook op je werk. Of bij een parcelshop. Of je buren. Of je opa en oma, waar jij wilt.

 

Scholen

Als school geïnteresseerd in onze mogelijkheden en prijzen? Neem dan even contact op en we zorgen voor een passend voorstel! Ook kunnen scholen bij ons terecht voor een gastles techniek en wetenschap waarbij we de kinderen spelenderwijs leren over de dagelijkse toepassingen hiervan.

 

Keurmerk

De Rekenwinkel is aangesloten bij Webshop Keurmerk.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info


Reseller worden?

Wij geloven in samenwerking en daarom kunnen we wederverkopers, groot én klein, aanbieden met ons samen te werken en zo onze producten aan te bieden. Tegen uiteraard weer prima condities, we moeten er tenslotte allemaal van kunnen profiteren. Een simpel mailtje is genoeg!