https:www.derekenwinkel.nl

Winkelwagen is leeg

Casio FX-CG50

Schrijf de eerste review van dit product

In voorraad   

Verzending is op 05/12/2022. Levering is dan de volgende dag!
Excl. BTW: € 90,87 Incl. BTW: € 109,95

Snel overzicht

Een nieuw tijdperk op het gebied van computer graphics is aangebroken!


CASIO toont deze ingenieuze machine. Deze calculator is uitgerust met een briljante TFT-kleurendisplay. De kleurweergave is overweldigend.


Al de eerste aanblik van de computer is een visuele traktatie. Het edele ontwerp van de behuizing, in combinatie met de prachtige weergave laat weinig te wensen over op een grafische rekenmachine. De volgorde van de toetsen is volledig opnieuw bekeken en zelfs met grote vingers kan de inrichting goed gediend. De nummers en elementaire rekenkundige knoppen in het onderste veld zijn groot elk ongeveer 1 cm²! Onbedoeld indrukken van meerdere toetsen tegelijk is bijna uitgesloten.

  • Casio FX-CG50 bij De Rekenwinkel Casio FX-CG50 bij De Rekenwinkel
  • Casio FX-CG50 bij De Rekenwinkel Casio FX-CG50 bij De Rekenwinkel

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 90,87 Incl. BTW: € 109,95

Een nieuw tijdperk op het gebied van computer graphics is aangebroken!

CASIO toont deze ingenieuze machine. Deze calculator is uitgerust met een briljante TFT-kleurendisplay. De kleurweergave is overweldigend.

Al de eerste aanblik van de computer is een visuele traktatie. De edele ontwerp van de behuizing, in combinatie met de prachtige weergave laat weinig te wensen over op een grafische rekenmachine. De volgorde van de toetsen is volledig opnieuw bekeken en zelfs met grote vingers kan de inrichting goed gediend. De nummers en elementaire rekenkundige knoppen in het onderste veld zijn groot elk ongeveer 1 cm²! Onbedoeld indrukken van meerdere toetsen tegelijk is bijna uitgesloten.

Men kan zich afvragen, waarom zou je het kleurendisplay en een foto of zelfs Filmgalarie nodig. Het antwoord is heel snel verkregen: Download foto's of films als achtergrond in een assenstelsel en stel punten op prominente filters (bijvoorbeeld een waterstraal.). Na het instellen van de punten, kunt u het genereren en weergeven van een passende functie grafieken. Met behulp van de snel opvraagbare functies (zoals. Zoals regressie) kan een fantastische analyse te maken gevolgd Kurvendiskussion.

Tenslotte, zoals met alle diagrammen, functies kunnen nu worden gekleurd van elkaar. Door het toekennen van een kleur aan de kleuren die in de afbeeldingen worden toegewezen aan de waarden die op het werkblad scherm om trends en waardeveranderingen en visueel begrijpelijk. De fx-CG50 neemt als een visueel hulpmiddel om de invoer van complexe vergelijkingen met meerdere haakjes voor een automatische kleurcodering van de beugels te vergemakkelijken.

Bovendien is de fx-CG50 is voorzien van een geheel nieuw design van de behuizing die geschikt is voor een grafische rekenmachine van de volgende generatie is. Terwijl het zo populair waren behouden lay-out en de werking manier voor de gebruikers van de grafische rekenmachine van Casio op de fx-CG50, maar de computer was uitgerust met een aantrekkelijke en fancy nieuwe woningen.

De fx-CG50 kan ook worden aangesloten op de Green Slim projectoren Casio, de laatste gegevens projectoren het bedrijf om grafieken en vergelijkingen op een scherm te projecteren en dus studenten te vergemakkelijken leren en aan de leraar te helpen in de klas , Wilt u gewoon om studenten te bereiken: op basis van concrete voorbeelden wiskundige relaties worden gepresenteerd en het leereffect is niet alleen sneller, maar de studenten ook erkennen het belang van eenvoudige wiskunde hen bemiddeld. Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voordat deze technologie een standaard voor draagbare graphics en CAS computer dekking is geworden. CASIO is dus verhuisd een mijlpaal en opent een nieuw tijdperk in de computertechnologie.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Beschermetui voor grafische rekenmachines

Beschermetui voor grafische rekenmachines

Excl. BTW: € 8,22 Incl. BTW: € 9,95
Schermbeveiliging voor Casio FX-CG50

Schermbeveiliging voor Casio FX-CG50

Excl. BTW: € 8,22 Incl. BTW: € 9,95
Graveren met logo of naam

Graveren met logo of naam

Excl. BTW: € 5,74 Incl. BTW: € 6,95
  
Algemeen
MerkCasio
EAN code4549526600807
FabrikantcodeCS-FXCG50
Garantie3 jaar
Toegestaan tijdens eindexamensJa
Voeding
Netstroom adapterNee
ZonnecelNee
Batterijen meegeleverd?Ja
Type batterijenAA penlite
Aantal batterijen4
Tonen
KleurenschermJa
AchtergrondverlichtingJa
Aantal tekens per regel12
Aantal regels8
Functies
Aantal functiesNB
ProgrammeerbaarJa
Tax converterNee
Currency-converterNee
BonprinterNee
Check-and-CorrectNee
Auto replayNee
GeheugenfunctieNee
TotalenNee
WinstmargesNee
AfrondingNee
Verbindingen
PC-verbindingJa
USB kabel meegeleverd?Ja
Micro SD-kaartaansluitingNee
Kenmerken
Van gerecycled materiaal?Nee
Slide-on cover aanwezigJa
Afmetingen (lxbxh)188,5 x 89,5 x 20,6 mm
Gewicht230 gr
Snelstartgids aanwezig?Ja
InvoermethodeGrafisch

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.